1st Day

Insya-Allah saya akan menceritakan perjalanan kami selama 4hari, bermula dengan hari pertama..

perjalanan bermula seawal jam 3pg, maaf xde gambar yang diserta kan sebab masing-masing masih in mood TIDO, belum mula lagi mood bergambar;D hehehehehe..

kami sampai di sempadan seawal jam..(ALAMAK!! lupe dowh!!xpe..nanti dah ingat saya update k:D)

semua orang hepi dalam bas, time nieh almost sampai sempadan..

berkumpul, menunggu untuk di cop passport

berjalan kaki ke kedai makan untuk sarapan pagi di Danok.

Lepas sarapan kami terus ke Phuket. Destinasi yang di tunggu-tunggu, tempat pertama yang di lawati=kilang buat t-shirt, so ape lagi SHOPING TIME!!! sory no pic busy shoping=D

lepas dari kilang t-shirt, terus ke Gems Gallery “The World’s Biggest Jewelry Store”.

in mood bergambar, sebab tak ada bende nak shoping kat sini=D hahahahaha~~

lepas keluar dari Gems Gallery, kami ke pekan Phuket, tuk jalan-jalan sambil shoping-shoping(sila baca kata ganda shoping itu;D hehe~) xde pic jugak, sebab pic di kamera lain(akan di update kemudian)

lepas jalan and shoping kami kemudiannya terus ke Aloha Villa Hotel di Patong Beach..

tanda dah jejak kaki di PATONG BEACH!!yeah!!

malam hari ape lagi teruskan berjalan-jalan di sekitar night market di Patong Beach, siapa yang pernah dtg mesti faham night life di Patong Beach sangat hidup!!

selesai ronda-ronda, buat ape lagik balik bilek zzzzzzzzzZZZZZZZZZZZ..habis suda cerita hari pertama percutian kami..tunggu untuk cerita 2nd day oke!! daaaaaaaaaa~~

Categories: Bercuti, Kristal Optometrist | Tags: , , , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: