3rd Day

woah lebih seminggukan tak sambung cerita percutian=D hehehehe~ maaf saya sibuk sikit akhir-akhir ini. nak tahu saya sibuk sebab ape??nantikan ceritanya nanti!!

oke-oke tak nak panjang cerita terus masuk kepada cerita percutian kami, untuk hari ke-3 di phuket!!;D

bangun pagi..gosok gigi..cuci muke..pakai baju..siap sedia..turun sarapan..dengan hepi..naik bas!!(sila nyanyi ikot melodi lagu bangun pagi!!)

destinasi pertama kami ke Germs Gallery!!sekali lagi saya ke sana hanya bergambar minum coke, minum white coffe with ice (serius sedap white coffe with ice dier!!yummy!!)

selepas ke germs gallery, kami terus ke mana lagi kalau bukan kedai kilang T-shirt lagi sekali!!maka apa lagi shoping time untuk semua!! maaf tada pic di Kilang T-shirt, saya rasa semua dah boleh faham erti shoping kan??hehehehe~~

selesai di kilang T-shirt kami terus makan tengah hari di pekan Phuket, sbb mengikut rancangan petang hari ke-3 kami, kami akan ke Fantasea..tapi ternyata ianya hanya tingal fantasea sebab fantasea show tiada di hari khamis T___T sedey!!

kesedihan terubat bila kami singgah ke Hard Rock Kafe tuk shoping kepada mereka yg ingin bershoping..yaaa saya bershoping di kedai DEPAN hard rock=P hahahahahhaha~

selesai di Hard Rock kami pulang ke Hotel..rehat!!tapi tidak untuk kami!!sebab kami sambung shoping di permis kedai berdekatan hotel..time nieh secara tak sengaja jumpa kedai T-Shirt 100bhat!!murah hokey!!shoping..shoping..dan terus shoping..tuk kali terakhir kononya..

tepat pukul 8mlm waktu Malaysia kami dijamukan dengan BBQ dari pihak hotel di tepi kolam renang hotel!!best!!tapi hujan..1st time makan dalam hujan (-__^”)

selesai makan, balik bilek tukar baju, pastu naik balik terjun kolam..sejukkan badan..bila rasa lemak-lemak tepu terbakar, makanya naik balik makan!!hahahahaha~~

selesai mandi dan makan..balik bilek tido~~zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZ~~esok kene bangun awal!!uuuuwwwwrrrggghhhh!!(menguap)

oke daaaa~~jump dlm post akan datang;D

Advertisements
Categories: Bercuti, Kristal Optometrist | Tags: , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: