Lasy Day di PHUKET (T__T)

kali neih kami bersarapan awal!! bila orang hotel bukak jerk laluan ke temp breakfast terus kami terjah!!yeah!! (o__O) sebab apa??sebab kami hari nieh kami akan ke pulau James Bond!!kenapa melawat ke pulau di hari terakhir??kerana jeti tempat kami ke pulau James Bond itu terletak di luar kepulauan Phuket. faham x??tak faham??sila tinggalkan komen anda;D hehehehehehe~

20-30min jugak lah perjaanan kami naik bot..

belakang tuh merupakan simbolik pulau James Bond..

view nieh dari lereng bukit yg kami panjat..

ops!!perut berbunyi minta diisi..ape lagik pecut ker..Panyi Island untuk makan tengah hari (^__^)

dalam perjalan balik, HUJAN!!maka terpaksa tutup kiri dan kanan bot sebab tempias..

kan dah ckp, itu lambang pulau James Bonds..sampaikan kat jeti dier pon ader bende neih..dolphine melompat tuh tipu..xde pon=P hahahahaha~

selesai di pulau James Bonds kami semua menuju pulang ke Kulim, tapi sempat singgah untuk beli kek sebagai ole-ole tuk dibawa balik ke tanah air..(^___^) kami selamat melepasi sempadan jam 1030malam dan selamat sampai di Kulim tepat jam 1230malam..masing-masing dah penat, hinggakan tiada sape pon masih ader mood untuk bergambar..

sampai sini saja kisah percutian kami di Phuket.maaf kerana terlewat menghupdate aktiviti percutian ini:D

oke nantikan aktiviti seterusnya dari kami KRISTAL OPTOMETRIST (^_____^) daaaaa~

Categories: Bercuti, Kristal Optometrist | Tags: , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: