Skuad Berkuda

Saya pernah perkenalkan Skuad Berkuda KRISTAL OPTOMETRIST kepada semua kan..masih ingat??kalau ada pembaca baru di blog ini yang mungkin masih belum kenal lagi siapa, SKUAD BERKUDA KRISTAL sila click sini.

Akhir-akhir ini saya sibuk menguruskan keluar masuk kuda ke sekolah-sekolah sekitar kedah dan penang. selepas SMK Taman Selasih, kami ke sekolah SMK TUNKU PANGLIMA BESAR;

Karnival Panglima yang di usahakan oleh pihak sekolah, sangat-sangat berjaya pada pandangan saya, karnival complete dengan pameran kereta BMW, motor berkuasa besar, 34 buah kemah untuk jualan dan juga pameran, perkemahan yg dijalankan oleh unit beruniform, flyingfox dan juga aktiviti berkuda!! hehehehe..

flyingfox.

kan dah ckp 34buah kemah..tuh la tak nak caye lagik=P

ketika kami sampai..ramai yg kerumun kami, bukan sebab kami tapi sebab kuda (-___^”) kecewa kuda lagi fames..

tengokkkk..diorang kerumun kat sape??

STAR pada hari itu..

selesai acara semua, tepat jam 5petang, berkemas dan mulakan perjalanan pulang, untuk kembali bertugas seperti biasa.

banyak lagi cerita tentang skuad berkuda..tapi sabar yeee..akan di upload kemudaian..nantikan!!TERAPI BERKUDA BERSAMA KRISTAL OPTOMETRIST!!

Categories: Kristal Optometrist, skuad berkuda | Tags: , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: