Robotik COMPETITION

seminggu nieh mmg sibuk dengan robotik competition, dr kedah ke penang.

Peringkat Negeri Kedah

Date: 4-5hb Ogos 2010

Tempat: SMK Ibrahim, Sungai Petani

untuk negeri kedah, sempat pegi tgk untuk sekolah rendah jerk, tuh pon tak lama sbb kene bergegas pulang untuk tugas di INTEL.so nieh jerk pic yang sempat di ambik:

satu team minimum 2org, maximum 3org

mereka diberi masa 90min untuk siapkan robot

dewan sekolah SMK Ibrahim, SP

bagi mereka yang telah siapkan robot, dibenarkan menguji robot di trak yang disediakan.

pertandingan akan diadili oleh trainers daripada sasbadi

Pertandingan robotik bawah MARA

Date: 6, 7, 8hb Ogos 2010

Tempat: MRSM Kubang Pasu

yang nieh sehari pon xdapat pergi..(T____T) jauh n super duper busy di hujung minggu..

Peringkat Negeri Pulau Pinang

Date: 9-10hb Ogos 2010

Tempat: SMK Gemilang, Teluk Air Tawar

peringkat sek rend, tak sempat tengok yang sempat hnya peringkat menengah, kire oke laaa, negeri kedah dah tengok sek rend, nieh peringkat penang tengok sek men.. panas jangan ckp laaa..berpeluh-peluh..dah la xdibenarkan berada di pintu untuk tgk keadaan dlm dewan, kalau nak tgk kene duduk kat pentas, jauh oke!!! almaklum la pakai kamera murah, habis zoom pon stil xle tengok gak diorang nyer competition (T___T) continue dengan pic oke..

lewat sampai, sbb sesat carik sekolah 1jam 30min, sampai jerk bebudak dah sibuk test robot pada trak

masih ada yang belum siap, dan masih terus berusaha memperbaiki robot masing-masing

dewan besar SMK Gemilang, Teluk Air Tawar

masing-masih duduk menunggu giliran untuk diadili oleh pengadil

seperti biasa pengadilan dilakukan oleh trainers sasbadi

vertical limit yg paling mencabar pada pandangan peribadi saya.

sampai sini dulu jalan penceritaan. hehehehe..bagi mereka yang berada di area KULIM, berminat ingin mengikuti kelas robotik boleh hubungi (04-491 7370/016-415 4041-Linda)

Categories: Kristal Optometrist, KRISTAL robotic center, Perkhidmatan | Tags: , , , , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: